Meer..
Pak Beauty store is al ruim 30 jaar een begrip in Nijmegen, Arnhem en omstreken . Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaak van Nederland op het gebied van haarverzorging en beauty supplies. Om je beter van dienst te zijn maakt pakshop.nl gebruik van cookies.

Privacy Policy

Inleiding

Pakshop verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.


Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Pakshop en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).


College bescherming persoonsgegevens

Pakshop verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.


Verwerking Persoonsgegevens

Pakshop behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Pakshop verzamelt Persoonsgegevens bij het gebruik van de Pakshop website en webwinkel en het abonneren op de Pakshop-nieuwsbrief. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Pakshop dienstverlening en aanbiedingen.

Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Pakshop hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail of een brief te sturen naar info@pakshop.nl of Pakshop, Weverstaat 17 6811 EL Arnhem Telefoon: 026 - 3232912. Pakshop verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.


Cookies

De website en webwinkel van Pakshop maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Pakshop beter te laten functioneren, een verbeterde gebruikservaring te geven en het webbezoek te monitoren, zodat Pakshop na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Pakshop gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Pakshop webwinkel en hun functionaliteit.

Deze cookies zorgen er voor dat uw ingestelde voorkeuren worden bewaard en u als gebruiker van de website of webwinkel informatie niet steeds opnieuw hoeft in te voeren.

Cookies geven ons in geen geval toegang tot uw computer, alleen de gegevens die u zelf op onze website aan ons verstrekt. U kunt cookies accepteren of weigeren. Via uw browser instellingen kunt u aangeven welke cookies u wenst te accepteren of weigeren. Wanneer uw cookies weigert kan het zijn dat u niet alle functionaliteit van de website optimaal kunt gebruiken.

Voor de volledige lijst met informatie die wordt opgeslagen in cookies vanaf de website van Pakshop of haar webwinkel bekijk de Lijst met cookies.


Beveiliging

Pakshop heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.


Links

Op de websites van Pakshop zijn links naar andere websites van organisaties te vinden. Pakshop kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van je gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.


Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Pakshop , dan kunt u deze richten aan Pakshop, Weverstaat 17 6811 EL Arnhem Telefoon: 026 - 3232912 of per e-mail: info@pakshop.nl


Wijziging van Privacy Statement

Onderwijs Maak Je Samen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Onderwijs Maak Je Samen adviseert u regelmatig dit Privacy Statement te bekijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.


Lijst met cookies

In onderstaande tabel vindt u de lijst met cookies waarvan onze webwinkel gebruik maakt en welke informatie hierin wordt opgeslagen.

COOKIE naamCOOKIE omschrijving
CART Nummer met uw winkelwagen, zodat de webwinkel de producten die wilt aanschaffen hierin kan opslaan.
CATEGORY_INFO Slaat categorie informatie op van de pagina, zodat de pagina's sneller worden geladen.
COMPARE Producten die u wenst te vergelijken.
CURRENCY Uw voorkeurs munteenheid (Euro)
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klantnummer.
CUSTOMER_AUTH Slaat op of u bent aangemeld in de webwinkel.
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van het klantengroepsnummer waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat klantsegment nummer op.
EXTERNAL_NO_CACHE Slaat op of het cachen van de pagina is ingeschakeld.
FRONTEND Uw sessie nummer op de server.
GUEST-VIEW Staat gasten toe hun gegevens te wijzigen.
LAST_CATEGORY De laatste productcategorie die u bezocht.
LAST_PRODUCT Het laatste product dat u bekeek.
NEWMESSAGE Geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of er gebruik gemaakt mag worden van een cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over uw winkelwagen als u daarom vraagt.
POLL Het nummer van polls waarop u recentelijk heeft gestemd.
POLLN Informatie over de polls waarop u heeft gestemd.
RECENTLYCOMPARED De producten die u recentelijk heeft vergeleken.
STF Informatie over de producten die u naar vrienden heeft gestuurd.
STORE De taalinstelling van de website.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of u cookies wenst toe te staan.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u recentelijk heeft bekeken.
WISHLIST Een versleutelde lijst met producten die u op uw wensenlijst heeft geplaatst.
WISHLIST_CNT Het aantal producten dat u op uw wensenlijst heeft geplaatst.

Google Analytics

Deze website maakt bovendien gebruik van Google Analytics, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). De onderstaande cookies bevatten informatie over uw gebruik van deze website en worden naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Google onderschrijft de "US Safe Harbor principles" en is aangemeld bij het "Safe Harbor"-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel (US Department of Commerce).

Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websiteactiviteiten voor ons op te stellen en overige diensten op het gebied van website‑ en internetgebruik aan ons te leveren. Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat de over u geregistreerde gegevens door Google worden verwerkt op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.

COOKIE naamCOOKIE omschrijving

__utma

__utmb

__utmc

__utmz

Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze website bezoeken/gebruiken. Deze informatie wordt o.a. gebruikt om deze website te verbeteren. De cookie verzamelt de informatie anoniem, welke o.a. bestaat uit het aantal bezoekers, waar de bezoekers vandaan kwamen en welke pagina's zijn bezocht op dit domein. Meer informatie omtrent de cookies van google vindt u op: www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html.