Meer..
Pak Beauty store is al ruim 30 jaar een begrip in Nijmegen, Arnhem en omstreken . Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaak van Nederland op het gebied van haarverzorging en beauty supplies. Om je beter van dienst te zijn maakt pakshop.nl gebruik van cookies.

Review

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van pakshop.nl
Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews.


Marissa 2017-06-12 17:43:11
Snelle service en goede alternatieven voor producten die niet meer gemaakt worden!
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: Geen

A.S. uit Lelystad 2017-06-08 21:11:15
Groot assortiment, wel willende medewerkers die echt hun best voor je doen.
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: Nog niet ontdekt.

ito 2017-02-27 12:46:29
Vriendelijke en Top klantenservice.
Cijfer: 9 / 10
Verbeterpunten: of ze de goede kleur of product erbij kunnen zetten in mijn pakket die ik besteld heb, anders zijn de verzendkosten op mijn om ze weer terug te sturen!

Igor uit Amersfoort 2017-02-08 12:30:12
Als je iets bestelt zijn ze snel en efficiënt. Daarnaast (las je ze eenmaal te pakken hebt) rennen ze hard voor je en proberen met goede oplossingen te komen.
Cijfer: 7 / 10
Verbeterpunten: - Het is geen grote winkel, daardoor kan een capaciteitsprobleem ontstaan (bij ziekte bijvoorbeeld) en wordt het contact moeizaam en traag. - De telefonische bereikbaarheid en kennisniveau van de mensen die je aan de lijn krijgt kan beter.

Pfennings uit Sittard 2016-11-25 08:54:23
Snelle service
Cijfer: 8 / 10
Verbeterpunten: Overzichtelijker maken puntensysteem

Ingrid uit Bovenkarspel 2016-09-30 17:18:14
Snelle afhandeling Track & Trace
Cijfer: 7 / 10
Verbeterpunten: Nee, ging allemaal goed

Jora uit Hengelo 2016-09-30 14:05:26
Snelle levering, brede assortiment, klantvriendelijk
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: Geen

Selena uit Rotterdam 2016-09-30 08:08:38
Snelle levering, producten goed verpakt met plakband en beschermt.
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: -

MME uit Ospel 2016-09-26 15:35:37
Als een bestelling niet geleverd kan worden denkt men mee voor een goed alternatief. uw medewerker Branco was zeer ter zake kundig en heeft een goede oplossing aangedragen
Cijfer: 8 / 10
Verbeterpunten: mail over niet op tijd kunnen leveren niet ontvangen

Marie-Louise uit Gaanderen 2016-09-25 20:18:49
Snelle levering
Cijfer: 9 / 10
Verbeterpunten: Nvt

Bekijk meer reviews