Meer..
Pak Beauty store is al ruim 30 jaar een begrip in Nijmegen, Arnhem en omstreken . Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaak van Nederland op het gebied van haarverzorging en beauty supplies. Om je beter van dienst te zijn maakt pakshop.nl gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Review

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van pakshop.nl
Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews.


Ralph uit Amsterdam 2018-07-31 16:33:30
Klantvriendelijk, sociaal, vaardig en behulpzaam
Cijfer: 9 / 10
Verbeterpunten: Blijf vooral zo door gaan en problemen op deze manier oplossen, dan heeft niemand het recht om slecht te reageren.

Rahil 2018-06-07 18:56:08
Snelle levering, telefonische goed, goeie producten, een echte aanrader. Ik weet al waar ik me volgende product ga bestellen.
Cijfer: 10 / 10

Jessica Meijler uit Woudrichem 2018-01-12 11:14:30
Veel CG vriendelijke producten en een snelle levering.
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: Geen

joyce uit Schoorl 2017-10-06 12:22:16
snelle service snelle levering achteraf betalen
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: misschien een chatoptie?

Anoniem uit Zutphen 2017-09-05 08:15:01
Ik heb mijn bestelling van 3 weken geleden nog steeds niet ontvangen. Ik heb verschillende keren gebeld en mijn mails worden niet beantwoord.
Cijfer: 3 / 10

Nance 2017-07-31 21:42:07
Snelle levering en heeft veel verschillende producten voor kroes haar!
Cijfer: 9 / 10

Marissa 2017-06-12 17:43:11
Snelle service en goede alternatieven voor producten die niet meer gemaakt worden!
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: Geen

A.S. uit Lelystad 2017-06-08 21:11:15
Groot assortiment, wel willende medewerkers die echt hun best voor je doen.
Cijfer: 10 / 10
Verbeterpunten: Nog niet ontdekt.

ito 2017-02-27 12:46:29
Vriendelijke en Top klantenservice.
Cijfer: 9 / 10
Verbeterpunten: of ze de goede kleur of product erbij kunnen zetten in mijn pakket die ik besteld heb, anders zijn de verzendkosten op mijn om ze weer terug te sturen!

Igor uit Amersfoort 2017-02-08 12:30:12
Als je iets bestelt zijn ze snel en efficiënt. Daarnaast (las je ze eenmaal te pakken hebt) rennen ze hard voor je en proberen met goede oplossingen te komen.
Cijfer: 7 / 10
Verbeterpunten: - Het is geen grote winkel, daardoor kan een capaciteitsprobleem ontstaan (bij ziekte bijvoorbeeld) en wordt het contact moeizaam en traag. - De telefonische bereikbaarheid en kennisniveau van de mensen die je aan de lijn krijgt kan beter.

Bekijk meer reviews